heartbeat.

Thursday, March 3, 2011

Blog ku di ProMoTe..............;D

Blog ku Di Promote!! Haha... Bangga gila aku.. walaupun tak lah seberapa, tapi ada gak yang nak promote blog aku ni... kih3.. Benda ni aku perasan waktu aku belek2 Nuffnang aku, terjumpa lah link dak ni (LINK).. Kat site ni bincang pasal macam mana nak flash handphone k850i (Huhu..dah jadi sejarah hp aku ni..). So ada sorang budak ni, share lah link ke blog aku ni.. die kata tutorial yang aku buat senang nak paham.. Haha.. bangga beb dihargai sebegitu.. tapi takder lah sampai riak.. ;p Happy sebenarnya bila kerja kita dihargai.. aku rasa korang pun macam tu kan kan? Hehe, dalam banyak-banyak post yang aku published, aku rasa post pasal nak flash hp ni je kut yang popular.. Boleh lah, ada gak yang popular dari takder langsung..huhu.. Pepun, i'm happy..lalala..;D

Reade more >>

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...