heartbeat.

Monday, November 15, 2010

Window 7 anytime upgrade..


Salam, lama rasanye x share kat blog aku ni sesuatu yang berfaedah dan berguna.. Haha.. Kali ni mmg aku nak share sesuatu yang sangat berfaedah..Leh jimat RM300/400.. Aku percaya, kebanyakan laptop kalau beli yg siap build in OS (Operation System) tu, jarang sangatlah nak dapat Window 7 Ultimate.. Biasa paling kuat pun Home Bassic.. Lau netbook lagilah, die bagi Window 7 Starter je.. Dah tu harga laptop plak akan bertambah RM200 bagi yang siap build in OS..

Kenapa nak ngade2 upgrade pada Ultimate??? Aku percaya, soalan ni pasti akan bermain2 di kotak pemikiran especially gurl..Haha.. 1st, sebab kita nak rugikan Bill Gates.. ;p Hehe, xdelah.. Dah tentulah sebab version Ultimate ni byk kelebihan die.. Lau nak tau, tgk dekat sini Kelebihan Window 7 Ultimate Compare others version

So dah tau kelebihan die, pe lagi.. Jom ar upgrade.. ape yg kita perlukan adalah Windows 7 Anytime Upgrade Keygen(click tuk download)..sebelum download tu, disable atau exit dulu antivirus, takut die buang ti keygen ni.. Ape yg keygen ni leh buat? hehe, die boleh generate key untuk membolehkan korang upgrade window 7 sedia ada kepada Ultimate, direct terus daripada Microsoft.. Bermaksud, korang leh dapat Window 7 Ultimate yang berharga RM300/400 direct dari Microsoft.. dah sah2 lah Genuine kalau Microsoft dah bagi.. dan yang paling penting FREE...huhu

Macam mana? Korang pergi dekat Start/Control Panel/System and Security/ kalau x silap ti ada option untuk update, pilih Anytime Upgrade and then masuk kan key yang telah di generate kan oleh keygen yang korang download tadi.. Next, Micrsosoft akan validate key tu.. dalam masa 10min..System akan restart.. dan dapat lah korang Window 7 Ultimate... Senang, mudah, original, free, dan x perlu format.. (Note:Keygen ni aku dah try dekat netbook Hp mak aku, memang menjadi..dari Window 7 Starter, jadi Window 7 Ultimate..hehe). Selamat mencuba!

3 comments:

  1. hehe.. xagak2 nk ngate gurl ye... saya gurl ok.. hihihihi.. bersiap sedia la tlg watkn tuk sy t k.... ;p

    ReplyDelete
  2. hehe watkan utk awak? I'allah boleh..kalau kene dgn syaratnye lah..

    ReplyDelete
  3. hehehe.... ade syarat ke, wak??
    adeyh... okla..okla... saya snggup ikut syarat even xtaw pn lg syaratnye ape... (tp mcm taw.. hihi)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...