heartbeat.

Wednesday, December 30, 2009

Sem akhir.. 2010.. New Chapter..













Lama dah tak aku tak mengaktif kan diri dalam dunia blog aku ni.. Cewah.. nak feeling2 plak aku ni.. Hehe. Bermulanya tahun baru 2010, bermakna pengakhiran sem untuk aku study di uitm tercinta.. Harap2 betul lah ini sem akhir tuk aku.. tak mau lah repeat2.. Hehe. Kalau nak diimbas tahun 2009 punya cerita, memang banyak, tapi yang betul2 beri impak dalam hidup aku masa kes kena ragut lah.. Lagi satu masa menang PS3 kat lelong aritu.. Memang best.. Macam mimpi pun ada.. Huhu.. Maklumlah, xpernah menang cabutan bertuah, sekali menang nombor satu plak..

Dah lah, sekarang masa nya tuk tutup buku lama dan bukak buku baru tuk tahun 2010 ni. Azam aku tahun ni, hehe nak kurus kan badan lah, nak target dapat 1st class dalam ijazah Ukur Bangunan aku ni, n nak try kumpul duit banyak2, dan yang penting sekali nak try wat amal ibadat banyak2 serta mendekatkan diri pada Nya.. Hehe, dengar macam best jer, tapi nak merealisasikannya memang perit.. Ni belum apa-apa hal, laptop dah rosak dah.. Huhu, maut beb, sem depan dah nak kena siapkan thesis.. Kolej tak tentu lagi dapat ke idak.. Kerja?? Ish, tu lagi lah, tak terpikir pun.. Semua tu membuat kan aku rasa takut plak nak hadapi, harap2 ketakutan ini, dapat membuatkan aku lebih berusaha keras lagi.. Amin. Kita merancang, yang tentukan Dia..

Sesuatu untuk aku... 9.54@Batu Pahat. Johor
Reade more >>

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...