heartbeat.

Friday, August 21, 2009

Thanks to my dear..
















Lama dah aku x update blog aku ni.. Kali ni just nak citer pasal peristiwa masa hari lahir aku hr tu (10.08.2009) .. Rasa macam dalam wakenabeb plak.. Hehe.. Biasalah, tiap kali b'day aku m'datang, aku x expect pun ape2 kejutan pun, or even m'harap hadiah dari sesaper.. Kalau sesiapa yg wish kat aku hari tu, dah cukup syukur dah sebab die nak ingat kat aku.. Paling kuat pun, my dear sorang tu jelah yg bagi hadiah.. Tapi kali ni, mmg lain sikit.. Hehe, mana tak nyer, awek aku boleh plak b'subahat dengan kawan aku.. Ari tu, kawan aku Si Piji (terer b'lakon) b'ia2 nak suruh datang umah die... Dalam hati aku, eh xkan bdak2 ni baik sangat plak nak smbut b'day aku.. Hehe.. Tapi, yg disangka macam jadi kenyataan plak.. Tengok2 die balik bawak kek.. Secret Recipe tu.. Mahal siot kek ni.. Aku tanya siape beli, die kata Omar.. Biar betul, baik benor bdak2 ni.. Hehe, bukan kata member2 aku ni jahat, tapi time2 ekonomi x menentu ni, xkan baik benor plak nak beli kek tu aku.. mahal plak tu..

Hehe, dalam keadaan aku yg masih t'tanya2 tu, aku pun msg awek aku, kata member belikan kek.. Aku tengok kat kek tu tulis "Selamat Hari Tua Sayang".. Eh, xkan diorang ni b'syg2 plak ngan aku..nak sedapkan hati, aku pikir mgkin diorang amik dari lagu lagu "selamat hari lahir sayang..." tu kot.. Pas dah siap makan 1 slice, tibe2 aku dapat msg dari awek aku "dia tau ke siapa yg belikan kek tu?" T'kejut aku masa tu... Yelah mati2 aku igt member aku belikan.. Rupanya awek aku... Nasib die t'salah hantar msg kat aku.. Kalau x, smpai esoknyer aku x tau.. hehe.. X tau nak rasa pe masa tu, gembira ada, t'haru ada, malu pun ada kat gf aku.. Yelah, sape yg sangka, die kat Pahang nun sana, boleh plak subahat ngan member aku.. Pe pun, terima kasih lah yer.. Susah2 jer.. Biasa aku boleh baca kalau org nak kenakan aku, hehe tapi kali ni, mmg wa kena beb.. (memory di 10 August 09)

2 comments:

  1. kui3... wakenabeb eh..?? haha... cian die..
    besh seyh..dpt kek.. sape bg..?? xjmpt org mkn pun... hee... cmnelah leh slh send msg tuh.. ish2..

    ReplyDelete
  2. nyesal aku terlupe wish ritu. haha
    happy belated birthday,incik sepupu.
    eh, ko duk ane skg? dapat kolej lagi k?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...