heartbeat.

Saturday, July 18, 2009

Jom Belajar Al-Quran..

Dalam kesibukan kita dengan dunia yg hanya sementara ni.. Marilah kita luang kan masa sedikit mencari bekalan untuk akhirat dengan belajar membaca Al-Quran yg merupakan mukjizat yg di turunkan kan oleh Allah kepada junjungan kita Nabi Muhammad swt. So, kat sini aku nak share ada satu software yg b'guna untuk kita belajar membaca Al-Quran..



  1. download dulu main program die Learning Al-Quran
  2. kemudian install di dalam pc anda
  3. dah install, ok sekarang anda boleh download surah2 pilihan yg anda inginkan di sini Surah-surah
  4. Dah siap download, sekarang boleh lah pakai... Free jer.. xpayah beli key atau password.. Selamat belajar.. Jazakallah

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...