heartbeat.

Monday, June 15, 2009

Rumah Atuk ku TRANSFORM..











Bersempena dengan cerita TRANSFORMER 2 yang akan keluar 24hb Jun nanti (mesti tengok kat wayang ;D), Jadi atuk aku pun tak nak ketinggalan men'transform'kan rumahnyer agar menjadi lebih mantop dan mengghairahkan cucu2, menantu dan anak2nyer untuk datang ke rumah dier..hehe.. Actually xder lah transform mana, Just, cat baru jer..haha..

Credit tuk KONTRAKTOR Faiz dan sub cont die (Radhi, Farid dan his friends-Qayum) yang sanggup amik tender cat umah atuk.. hehe.. Jadi cucu kesayangan atuk ar pas ni.. Aku? Hehe, disebabkan aku practical, so ari minggu jer lah tolong sikit2.. Banyak gak cerita yang aku dengar dari Faiz(cousin).. berkenaan dengan atuk yang komen cara die cat lah, warna x berkenan lah, die ingat faiz tu akulah, dan sbgainya.. Hehe, tu lah.. jangan main2 dengan atuk aku ni.. TAIKO bab tukang menukang ni..jangan ingat leh wat cincai je.. hehe.. Yang x tahan, atuk aku kata kos cat rumah die tu di tanggung oleh anak Ayah Uda(pakcik aku) ..hehe, padahal die yang bagi RM1000 kat makcik aku.. Ntahlah..

Per pun, hope keluarga Tok Cai pas ni kan lebih ceria, dan selalu lah jengok2 atuk di kampung tu.. Itu jelah satu2nya atuk aku yang tinggal.. Tanx tok belanja kita orang makan durian.. hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...