heartbeat.

Monday, June 15, 2009

Result Exam...

Lama dah x update blog aku ni.. Kali ni ada sesuatu yang nak aku kongsi disini.. Aku x tau nape, yang pastinye, ntah kenape aku x rasa b'debar or excited lgsung nak tggu result exam kluar .. Ada kah disebabkan aku dah pasrah or tahap tawakal aku dah sampai tahap membanggakan?? Ntahlah.. yang pastinye, aku tau aku dah buat yang terbaik waktu exam aritu.. Semua keringat telah aku curahkan semata-mata tuk naik kan CGPA aku yg dah 'tergelincir maut' sem lepas.. Sakit beb nak naik kan balik...

Terdapat khabaran mengatakan Result keluar 11hb Jun 2009.. Seperti yang di khabarkan memang result keluar tarikh tu..tp seperti yang aku jangka, data system uitm akan 'mengong' waktu-waktu kritikal macam ni..hehe, dari pagi hingga ke petang.. rupanya malam baru boleh tengok.. Itu pun berape kali gak aku duk me'referesh' jer mozilla firefox.. Lepas jer aku masuk nombor pelajar and nombor IC... LOADING.............................. 1st kali, biasa kalau aku cek result, aku akan cek kan bahagian status, sama ada LULUS kosong je atau pun ada LULUS yang panjang sikit..hehe..

Alhamdulillah....aku dapat lulus yang panjang sikit..iaitu LULUS (Anugerah Dekan)..Hehe.. Yeah... Rasa puas gila, dah penat2 usaha.. dapat tengok perkataan tu.. berbaloi beb.. hehe.. Walau pun dekan cukup2 makan dan CGPA naik 0.01 jer.. Tp kira syukurlah tu, daripada turunkan.. Per pun azam sem depan kena ar naik kan lagi CGPA aku.. Mudah-mudahan dapat lah hendaknya.. Amin.. Nampaknya, dah kena start puasa nazar lah aku secepat yang mungkin.. Thank You ALLAH..

1 comment:

  1. Alhamdulillah...
    tahniah syg... cayalah die!!! dekan lg seyh...
    mantop2.. nk hadiah pe?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...