heartbeat.

Sunday, June 7, 2009

Link Anime..

Link ni aku provide special atas request member aku.. Die ngadu, kt u dia asyik kene blog jer.. hehe.. Actually ada jer software yg boleh by pass blocking website macam ultrasurf n aku dgr freegate pun boleh.. Tapi biasa aku pkai ultrasurf jer nak lepas dr web block uitm internet system.. hehe.. Jangan salah sangka plak, bkn aku nak guna tuk bkak benda x elok.. hehe.. Cma kadang2 tu nak bkak friendster xblh..

Ok, enough pasal 2.. Ni aku nak kongsi link ni.. tapi sbnrnye aku amik dari forum syok.org.. Kat situ macam2 ada.. So sape2 yg nak masuk, kene lah daftar dulu.. free jer.. Nak benda free, kenalah usaha sikit kan.. Dah lepas daftar, baru leh tekan link ni k..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...