heartbeat.

Tuesday, June 2, 2009

Perasmian Blog..


Hari ni, 02 Mei 2009, lokasi di Majlis Perbandaran Batu Pahat, Johor, time practical ni aku curi2 bt blog plak.. hehe.. Report practical tak 'd'jamah lgsung' benda ni plak aku sibuk buat.. Per pun aku saja bkak blog ni dengan harapan dapt share sesuatu.. Harap dapat memberi manfaat..

Aku Mohd Rahimi bin A. Rahman dengan lafaz bismillah.. merasmikan kan pembukaan blog ni.. ;p

7 comments:

  1. rahimi mmg hensem

    ReplyDelete
  2. komen yang kat atas tu dusta semata-mata..
    rahimi sebenanya poyo..pendiam tu memang bukan sombong..cume poyo jek..hahahaha
    rahimi..jom makan...

    ReplyDelete
  3. mie..timing blog tak betul..
    sengal cam rahimi..

    ReplyDelete
  4. mie..makaaaannnnn...!ikin dah lapo nih..!

    ReplyDelete
  5. hehe.. k2, saya budak baru belajar.. Ni yg kita nak, komen membina..

    ReplyDelete
  6. haha.. encem ek..? ececeh.. ade budak sudah kembang..

    ReplyDelete
  7. hmm..mmg pendiam..dan tak sombong..tapi pemalu banyak kot..huhu..blh gitu long..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...