heartbeat.

Wednesday, June 17, 2009

Anti Virus.. MANTOP!


Salam.. Ari ni, aku nak share sesuatu yang berfaedah dan teramatlah pentingnye tuk komputer anda iaitu Anti Virus.. Benda ni memang sentiasa mendapat permintaan daripada member2 aku.. Hehe, yang tak boleh blahnyer, terutama gurl..Siap boleh beli tu.. Rasa macam nak suruh diorang bayar kat aku jer.. Kan boleh dapat free je.. Ada yg xnak beli, sanggup biarkan computer diorang xder Anti Virus.. Hehe.. Asal bahagia lah.. Nape guna AVG?? nape x guna Kaspersky(KAV), Avira, Norton or sbgainya??





  1. sebab die FREE dan licence sampai 2018.. Xnak ker?? hehe
  2. sebab die dah dilengkapi dengan antivirus dan juga internet security.. So all virus, cookies, and spyware dapat dinyahkan dengan sempurna..
  3. AVG ringan lagi daripada KAV, jadi time nak start up computer x lah lembap gila..
  4. Kalau yg xder internet tu boleh Update Offline jer.. Tp still kena pakai internet lah tuk download die punya update file tu..
  5. Tidak melecehkan, kerana licence die ni jarang kene blacklist mcm KAV
OK, xnak banyak cerita, download jer AV ni kat link dibawah..

1. AVG 8.0 installer
2. serial number


Segala pertanyaan boleh lah diajukan di bahagian comment di hujung kanan post ini.. Enjoy!!

5 comments:

  1. rahimie,,,,
    thanx ea

    ReplyDelete
  2. Ok.. tak de hal punyer

    ReplyDelete
  3. hehe.. terutamanye gurl ek..?
    waduh2.. i xpnh taw u neh promoter mcm2.. hehehe.. gurau jer.. nway, tq dear..
    t i try..

    ReplyDelete
  4. hehe.. bukan promoter, just nak share sesuatu yg bermanfaat..

    ReplyDelete
  5. hehe.. ye la... tp ade ayt tu, cm xleh blah.. hik2.. phm2 je la ea...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...